TEAM COMPANY HIT


Thomas Onderwater, Tommy the Sound, Muziekindustrie, Dj, Producer, Organisator, Radio Host en Oprichter

THOMAS ONDERWATER

Oprichter & Producer

 

Nadat ik als klein jochie ben begonnen met een drive-in show, ben ik o.a. actief geweest als DJ-duo 'Essential Groovers' en nu al jaren solo als 'Tommy the Sound'. Met ondertussen meer dan 100 dance producties -en remixen op mijn naam loopt de teller  door! Daarnaast ben ik ook nog actief als producent Music Production & Sync (TV, BMG & Talpa), Sonic Branding, opdrachtmuziek en coach ik andere producers, om ze naar een hoger niveau te tillen.

Niels van Rossem, Innovator, Fintech, Project Manager en Oprichter

NIELS VAN ROSSEM

Oprichter & Business Developer

 

Mijn drive komt vanuit mijn ervaring als consultant en projectmanager waarin ik veel omgevingen heb gezien waarin er vanuit de sleur van de dag wordt geopereerd. Door muziek in een organisatie te brengen kunnen mensen elkaar op een andere manier leren kennen en met nieuwe energie aan de slag gaan. Zelfs leren dansen op de beat van verandering.

 

ERNEST ROELOFSZ

Oprichter & Trainer

 

Als trainer en teamcoach ben ik elke dag bezig om teams beter te laten presteren. Zowel een meerwaarde creëren voor de organisatie als het individu! Daarnaast ben ik trainer van een jeugdrugby team. Fantastisch om met verschillende individuen te werken en te zien hoe een teamsport als rugby hen helpt hun kwaliteiten te ontwikkelen. 

 


CEES NOORDERMEER

Business Developer & Trainer

 

Mijn ervaringen als manager, ondernemer en familieman neem ik mee in de workshop. Samenwerken aan een gemeenschappelijk doel laat duidelijk zien hoe teams reageren. Als actief voetballer en coach heb ik aan den lijve ondervonden hoe groepsdynamiek en met name vertrouwen het eindresultaat kan beïnvloeden. 

Ernest Roelofsz, Trainer, Facilitator, Teambuilder, Teamwork en Oprichter

DENNIS KROON

Vocal Specialist & Producer

 

Na een carrière van iets meer dan 20 jaar als militair bij Defensie belandde ik in 2014 in een andere wereld. Dat was het moment dat ik heb deelgenomen aan 'the Voice of Holland'. Deze ervaring heeft er voor gezorgd dat ik nu kan optreden, mooie projecten kan doen met bv Candy Dulfer en de studio in duik als audio engineer om aan album producties mee te werken.