Aanbod teambuilding online (2 uur)

Als groep neem je deel aan de online teambuilding (2uur). Vooraf ontvangen de deelnemers een aantal open vragen, dit om onze deelnemers alvast te leren kennen en om de basis te creëren voor de teambuilding. Tijdens deze sessie heeft iedere deelnemer zijn/haar inbreng. Veel keuzes, tijdsdruk, discussies, overleg en besluiten durven nemen. Hoe gaan jullie, tijdens het muziekproductieproces van jullie eigen hit, hier als team mee om? Wat komt hier eigenlijk allemaal bij kijken en wat gebeurd er met het individu binnen het team? Trainingselementen zoals Belbin en de DISC methodiek komen vaak voorbij, maar dan wel op onze muzikale manier en manier van het geven van deze teambuilding. 

Inkijk muzikale proces


Voorbeeld 1

Voorbeeld 2


Voorbeeld 1 Ter inspiratie kan je ervaren hoe het proces van idee naar eindproduct (muziekproductie) kan ontstaan. Dit zijn drie Zweedse artiesten/mensen die totaal verschillende persoonlijkheden hebben. Ze moeten wel als team functioneren anders is er geen bestaansrecht als groep. Stel je eens voor wat er binnen jouw eigen team kan gaan ont-staan. Van idee, overleggen, besluiten, feedback geven, het oneens zijn, oplossen tot muziekproductie. Dit nummer heeft alleen al op Spotify 150.000.000 streams. Pure samen-werking en open staan om aan een gemeenschappelijk doel te werken.

Voorbeeld 2 Ter inspiratie kan je ervaren hoe het proces van idee naar eindproduct (muziekproductie) kan ontstaan, maar ook het proces wat er tussendoor allemaal gebeurd tot aan de mega impact van dit idee. Dit zijn drie Zweedse artiesten/mensen die totaal verschillende persoonlijkheden hebben. Ze moeten wel als team functioneren anders is er geen bestaansrecht als groep. Stel je eens voor wat er binnen jouw eigen team kan gaan ontstaan. Van idee, overleggen, besluiten, feedback geven, het oneens zijn, oplossen tot eindresultaat (muziekproductie) en sociale impact. 


Het eindresultaat

Na de teambuilding is de muziekproductie gelijk beschikbaar.  Wij garanderen altijd een eindproduct in de vorm van een muziekproductie en een blijvende herinnering.  

  • Je eigen unieke muziekproductie.
  • Je eigen ringtone.
  • De muziek kan ondersteuning bieden (presentaties, promo filmpjes etc).
  • Gebruik TikTok (iets ludieks met je team).

Wat is er technisch nodig?

  • Videoconferencing applicatie (wij zijn compatible met alle gerenommeerde aanbieders).
  • Hoofdtelefoon (dit zorgt voor optimale concentratie, geluidsbeleving en reductie omgevingsgeluiden).
  • Beeldscherm (duidelijke weergave muziekproductieproces).