Van idee naar realiteit

Tijdens mijn eigen ontwikkeling als muziekproducent kreeg ik jaren geleden steeds meer inzichten, het effect op mijzelf. Muziek produceren fungeerde o.a. als uitlaatklep buiten het feit dat ik gewoon muziekproducties moest leveren. Voor mijzelf (eigen profiel) en contractuele afspraken. Later begon ik ook voor andere mensen muziek te produceren wat vaak uitmonden in een intensieve samenwerking en persoonlijke ontwikkelingssessie. 

 

Na veel liedjes en producties verder kwamen eigenlijk deze twee werelden bij elkaar. Later ontmoete ik Niels (mede oprichter). Niels kwam van een totaal andere hoek die alles was behalve in beweging. Aan de hand van onze vele gesprekken ontstond het idee om de structuur van liedjes over organisaties (mensen) heen te leggen. Waarom? Er zijn namelijk heel veel vergelijkingen en raakvlakken tussen de structuur van muziek en organisaties. Met Company Hit hebben wij de vertaalslag gemaakt van mensen naar muziek en muziekinstrumenten. Wat wij nog extra toevoegen zijn uiteraard extra trainingselementen. 

 

Na tientallen trainingen gegeven te hebben kunnen we voor nu zeggen dat we een unieke vorm van teambuilding kunnen aanbieden. Onze missie is dan ook 'mensen helpen om zich aan snel veranderende omgevingen te kunnen aanpassen door gebruik te maken van muziek'. 

Wat ziet een muziekproducent?

Als muziekproducent klinkt het altijd gaaf om te zeggen dat je in de studio werkt. De andere kant van de medaille is dat we continue op beeldschermen bezig zijn en op apparaten met honderden knopjes. Feitelijk zijn muziekproducenten ook wel verkapte nerds. Onderstaand zie je het scherm waar wij gezamenlijk mee gaan werken, dit is exact wat er ook in de 'echte' studio gebeurd.