Vragen en antwoorden

Waarvoor kun je Company Hit inzetten?

Onze teambuilding kun je breed inzetten, van pure fun tot volledige teambuilding waarbij we dieper ingaan op het geen wat er binnen het team speelt. Voor meer inspiratie en voorbeelden zie onze pagina WAARVOOR

Waarom max 14 personen (fysiek)?

Dit is om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Is de groep wat kleiner dan is er meer persoonlijke aandacht voor de deelnemers.

Waarom max 12 personen (online)?

Dit is om onze kwaliteit te kunnen waarborgen. Is de groep wat kleiner dan is er meer persoonlijke aandacht voor de deelnemers. Vanaf een beeldscherm is het belangrijk dat er wel regie blijft.  

We zijn met 20 personen, is dit teveel (fysiek)?

In dit geval hebben wij minder persoonlijke aandacht voor de deelnemers. De workshop blijft uiteraard het zelfde en even leuk. Het is aan jou of je het aantal deelnemers teveel vindt of niet. Dit hangt ook samen waarvoor je onze workshop wilt inzetten. Is het puur voor de fun of even die energie boost dan is het eventueel wel mogelijk. Dit spreken wij altijd van te voren door, puur om de verwachtingen te managen.

Wij zijn met 5 personen, is dit wel mogelijk?

Nee, dit is niet te weinig. Je kunt het puur vertalen naar persoonlijke aandacht dus kunnen wij, indien gewenst, wat dieper op de materie ingaan en meer tijd aan de productie besteden.

We hebben nog geen idee hoeveel personen er mee gaan doen, is dat een probleem?

Nee, dit is geen probleem. Wij hanteren in de basis wel een maximaal aantal personen (14) fysiek en (12) online. Mocht de groep groter uitvallen dan spreken wij graag van te voren nog het e.e.a. door, dit om de verwachtingen te managen.

Komen jullie op locatie?

Ja, wij komen op locatie. Het enige wat wij nodig hebben is een contactpunt voor stroom, een hoge tafel en een ruimte waar wij onze training of workshop kunnen geven. Dit kan eventueel ook buiten.

Moeten wij apparatuur huren?

Nee, wij nemen alle apparatuur mee.

Mogen wij onze muziek hit houden?

Ja, deze geven wij vrij echter mag de vrijgegeven muziek niet zomaar gebruikt worden voor commerciële doeleinden. Dit heeft te maken met de auteursrechten. Company Hit blijft eigenaar van de gecomponeerde muziek. Uiteraard mag je de vrijgegeven muziek wel als ringtone, voor interne gelegenheden of liedje gebruiken om aan je vrienden of collega's te laten horen.

Mogen wij onze hit voor dergelijke commerciële doeleinden inzetten?

Nee, op de muziek berusten auteursrechten van de componist. Company Hit blijft eigenaar van de gecomponeerde muziek. Gelukkig is de betreffende componist ook de medeoprichter en producent van Company Hit. Mocht je als bedrijf meer willen met de muziek dan zijn er wel mogelijkheden. Wij kunnen dit buiten Company Hit om verder bespreken.

Kunnen wij vooraf enkele wensen bespreken?

Ja, dit is mogelijk zeker als het gaat om de training van 3,5 uur. Voor onze teambuilding kun je ons bijvoorbeeld laten weten welke 2 kernwaarden je graag bespreekbaar wilt maken.

Hoe ver van te voren moeten wij met Company Hit onze workshop of training afstemmen?

Hoe eerder je reserveert, hoe groter de kans dat de betreffende datum vrij is. Voor ons is het wenselijk om minimaal 4 weken van te voren de afspraak geheel rond te hebben, dit i.v.m. onze voorbereidingen en agenda's.

Kunnen wij zelf het tijdstip bepalen?

Ja, dat kan! Het is natuurlijk voor ons fijn als er rekening gehouden kan worden met onze reistijd en voorbereidingstijd vooraf (opbouw studio gedeelte, klaarzetten etc). Uiteraard staan wij er altijd!

Wij hebben mensen die slecht ter been of een beperking hebben, kunnen deze mensen wel meedoen?

Uiteraard! Muziek is de universele taal die wij allemaal spreken en voelen.Wij maken geen onderscheid in mensen, iedereen is welkom!

Staan jullie open voor een 'langere' samenwerking?

Ja, daar staan wij voor open. Wij kunnen bijvoorbeeld als onderdeel mee tijdens introductie programma's nieuwe medewerkers. Je hoeft voor onze workshop elkaar namelijk niet te kennen of op dezelfde afdeling werkzaam te zijn. Sterker nog, je leert in één keer je nieuwe collega van een andere afdeling kennen. Hierdoor is de interne samenwerking dan al gelijk van kracht! 

Wanneer sturen jullie de factuur?

Een dag na de training versturen wij de factuur. Het is voor ons wel wenselijk om van te voren alle gegevens binnen te hebben die nodig zijn om de factuur te kunnen opstellen (denk aan kostenplaats, afdeling of supplier nummer). De betaling zijn wij graag binnen 14 werkdagen op onze rekening.

Hebben jullie algemene voorwaarden zo ja, waar kan ik deze vinden?

Ja, ook wij hebben algemene voorwaarden. Je kunt deze vinden op onze pagina OVER ONS. Uiteraard sturen wij ook altijd onze algemene voorwaarden mee.

Wij geven een bedrijfsfeest, kan jullie producer/dj bij ons komen draaien?

Ja, dit is zeker mogelijk! Gelukkig draait Thomas ook al 20 jaar dus genoeg ervaring. Dit kan buiten Company Hit om besproken -en geregeld worden.